16.7.10

whááá

Bocsi.
ÁáááááááÁáááááÁáááááá. muszáj volt. :D

i get so high when you're with me. (:
mese-time! (: egyszer volt, hol nem volt volt egyszer egy vérfarkas és egy cica. A vérfarkas hatalmas volt, melegszívü és sokat tudott beszélni. A cica apró volt, kicsi aranyos cicus.. Aztán egy napon összefutottak és amikor a cica meglátta a vérfarkast kicsit megszeppent. De aztán telt az idö, a farkas csak beszélt és beszélt így a kiscica is kezdett feloldódni. (: Kezdtek egymásra találni, egyre közelebb kerültek egymáshoz, de egy szó sem esett arról, hogy miért is. Mindketten jól érezték magukat, mígnem vérfarkasunknak mennie kellett, hívta a falka. Elbúcsúztak, hazamentek.. A cica hazaért, felkapcsolta a.. aaa.. kisházvilágítást.. (:D) és az etetötálkájában talált egy üzenetet: találkozzunk holnap, beszélni akarok veled. a vámpír. A kiscica összerezzent, mert nem tudta mit is mondjon régi jóbarátjának, a vámpírnak. Hogyan mondja el neki, hogy ö jobban szereti a vérfarkasokat..? Mert a vámpírok ridegek és gonoszak és néha félelmetesek.. Meg egyébként is.. gondoljunk edwardra és jacobra, egyértelmü, hogy jacob sokkal helyesebb.. (:D) Szóval, ilyen össze-vissza kusza gondolatokkal lefeküdt aludni és remélte, hogy másnap valami csoda történik, esetleg megmenti a vérfarkas ember formájában egy motorral vagy ilyesmii..
*másnap* if you're done with embarrassing me, you can go ahead..
Cicánk egész délelött azon gondolkozott mégis mit kéne tennie, mígnem úgy döntött kideríti melyik szereti öt jobban: vámpírunknak aztmondta, hogy ha igazán fontos, hát látogassa meg öt cicavárosban, vérfarkasunknak pedig azt, hogy ha igazán fontos, akkor érjen rá másnap. Már említettem, hogy a vámpírok néha félelmetesek és gonoszak, ez esetben is ez történt. A vámpír szörnyen mérges lett és aztmondta a cicának, hogy soha többet nem akarja látni. A cica nagyon nem értette az egészet, de már biztos volt abban, hogy kit kell választania.
like the way it hurts..
A dolgok sosem lehetnek tökéletesek és sosem lehet minden rendben, csak akkor, ha egy ideig nem gondolunk a rosszra. Cicánk is ezt tette és megpróbált csakis a szép dolgokra gondolni és remélni, hogy a vérfarkas még sokáig mellette lesz. Nem lehetnek mindig boldogok, nem lehet mindig minden jó köztük, de pont ez az ami miatt még sokáig együtt lehetnek: a nehézségek. A mese végét még senki sem tudja, de ígérem amint megtudom elárulom. (:

Kérdésss! (:D) Ön szerint a következö részben
a, a vérfarkas szerelmet vall a cicának és még boldogan élnek sokáig.
b, a vérfarkas csak egy nyári kalandot szeretne a cicával és kapcsolatuknak hamarosan vége lesz
.
Válaszaikat várjuk smsben a telefonszámomra, vagy kommentben az alábbi címen. Pont itt. (:D)

No comments:

Post a Comment