19.12.11

gyerekek..

Ma délután volt a suliban kosárlabda meccs az elsösöknek (11-12 évesek) és az én osztályomnak kellett mindent levezetnie. Úgy volt, hogy majd ma mindent el fognak magyarázni nekünk, ehelyett kaptunk egy sípot, egy kosárlabdát és egy papírt amin rajta volt mikor hol kellett lennünk. Én egy sráccal voltam végig, ö aztmondta majd lesz a bíró, én csak írjam fel a pontokat. Csakhogy a 11-12 éveseknek mindig igazuk kell legyen, úgyhogy mindenért vitáztak meg verekedtek. Egy ideig csak figyeltem, ahogy egyre kevesebben játszanak, majd mikor már értettem mik a szabályok úgy döntöttem énis beleszólok. Ebböl az lett, hogy a kicsik egyfolytába hozzám jöttek, hogy de az egy érvényes kosár volt, adjak érte pontot, vagyhogy a labda kintvolt, héééy, nem is vettétek észre. Egy ideig még aranyosnak tartottam öket, de egy óra után már mindenkinek elege volt egymásból, meg ugye egyre nagyobb volt a tét.. Végülis lett egy nyertes csapat, egy srác, akit elküldtek orvoshoz, egy másik akit sírva vittek el és egy harmadik akinek elvileg mint késöbb megtudtam egy másik játék során kiment a válla.. Ezenkívül ma volt két érettségibe beleszámító vizsgám, úgyhogy mondhatni tökéletes volt a napom. :)
Nálunk a szünet elötti hét az mindig ilyen vizsga/mindenféle 'jó' hét.. Ma volt matek és.. fogalmamsincs hogyan kéne lefordítsam a maatschappijleer-t. :D Holnap lesz kémia, filozófia, két rendes óra és délután megyünk színházba. Szerdán és csütörtökön parlamenteset fogunk 'játszani', kell vitatkoznunk, meg törvényeket hoznunk.. mindenkinek ki kell öltöznie meg megvan ki kicsoda a holland parlamentböl.. Aztán csütörtökön este karácsonyi gálánk lesz és véééégre szünet! Ha lesz idöm majd leírom milyen volt a parlamentes nap.. :) (ez nem ígéret!)

Puszi mindenkinek, kellemes ünnepeket elöre is! :)

3 comments:

 1. De jó egy kicsit olvasni téged... hiányzol ám. És ezek a sulis dolgok izgalmasak... én mindig szívesen olvasom! Puszi!!!

  ReplyDelete
 2. Mozgalmas a diák élet is, de még mindig érdekesebb mint a felnőtteké!! Sok-sok puszi!!

  ReplyDelete
 3. Én is nagyon szeretem amit írsz...elképzelem magam előtt...
  ...és kellene pár új kép rólad!!!

  ReplyDelete