19.1.10

mi leszel ha nagy leszel? > queen!

Mi leszek ha nagy leszek?
1. princess-böl leszek queen. [nem..]
2. informatika szak, mellette állattan [esetleg.]
3. informatika szak [nem tudom mit csináljak vele..]
4. ?!

Na, és akkor itt kérem mindenki segítségét! Egy olyan dolgot, amiben szerinted jó vagyok. És olyanokat is esetleg, amiben nem, vagyis szerinted a fentiek közül nem. [A queen dolgot hagyjuk.. :D] Hatalmas segítség lenne minden egyes dolog.. Hogy miért? Év végén kell választanunk tantárgyakat, amikböl aztán következö évben remekül kell teljesítenünk, ahhoz, hogy aztán mehessünk 4.-be és egyetemre. Szóval ki kell találnunk, hogy mik leszünk ha nagyok leszünk.. Ha nem is teljesen pontosan, akkor legalább szakot kell választani. A következö házit kaptuk: gyüjtsük össze azokat, amikben jók vagyunk mások szerint. Ezek után majd ebböl elvileg kiderül, mi lehetnék.
Úgyhogy kérek miiindenkit, hogy írjon valamit. :] Tulajdonságot, szakmát, esetleg egy munkát, hogy mi lehetnék..
köszi. (L)

3 comments:

  1. óvónéni:) nekem mindenhogyan ez ugrik be:)

    ReplyDelete
  2. SziÓ! :) először is jó a beszélőkéd, segítőkész vagy, barátságos, megértő, aranyos.... Én eltudnálak képzelni mondjuk mint állatorvost, esetleg valami irányzat azok felé a szakmák felé amik a stílussal foglalkozank. Mert szerintem neked az is nagyon jó. Hát, talán még ovónéni. :) Sajnos annyira nem ismerlek hogy konkrét tanácsot adjak, de azért remélem, tudtam segíteni. XoXo, Eszteekee

    ReplyDelete
  3. Ahogy én észrevettem (bocsi ha tévedek) nagyon jó divattervező vagy lakberendezési tervező lenne belőled.Jók a megérzéseid és az elképzeléseid is, amit lehet tökéletesíteni.

    ReplyDelete