9.5.10

anyáknapja

Little Princess verzió:
Suliban betanultuk a verset, meg otthon apával, készítettünk kicsi aranyos ajándékot aztán egyik délután jöttek a szülök és meghallgattak minket. A müsor föpontja: Katalinka elsírja magát, de mondja tovább két szipogás között. Egy évvel késöbb. 'Idén nem fogok sírni! (:' Szülök leülnek, kezdödik. Én jövök, két sor aztán sírás. De végigmondom. Ez így ment egészen addig, míg..
Katie verzió:
A suliban már nem csinálunk ajándékot meg müsort sem, Katienek meg kimegy a fejéböl megvenni amit kinézett. Puff. Következö: fözösújság talál egy epres süti receptet, csinál epres sütit, anya csak egyet eszik, mert elárultam a receptemet.. Csalódottan elvonul, puff. Aztán azóta csak megveszi, amit anya szeretne és ennyi. Egyszerüen, nem kell túlbonyolítani. (:
Idei verzió:
Sissyvel bevásároltunk, reggel csináltunk ágybavivös reggelit meg teát mellé, körberaktuk anyát ajándékokkal.. Azt hiszem ennyi volt az 'anyáknapja' része a napnak..

Boldog anyáknapját! (:

*tudom, hogy otthon nem ma volt, mert felvilágosítottak, de itt ma van és kész. egyébként szerintem vicces, hogy néha átrakjuk az ünnepeket.. :D

1 comment:

  1. Koszonom lanyok az agybavivos reggelit :D meg azt is, hogy gondoltatok ram: puszi anya

    ReplyDelete