7.5.10

hogyan kell vásárolni..

Hogyan vásárolj Katie-módra? Azt kétféleképpen lehet:
1, csak megnézzük és élvezzük
Mikor épp nincs elég pénzünk, olyankor bemegyünk a boltba és csak kipróbáljuk, amit annyira nagyon szeretnénk. Ruhaboltban felpróbálunk mindent, ami tetszik, majd visszarakjuk az ára miatt. Ez olyankor hasznos, mikor valaki 'minden-hülyeséget-megveszek'-betegségben szenved. Mert így bármilyen hülyeséget ki lehet próbálni pár órára, aztán visszatenni a polcra és elköszönni töle.
2, kinézzük, megvesszük
Ha szeretnék magamnak új rucit venni és tényleg venni, mert mondjuk kinöttem vagy ilyesmi.. Elöször neten keresgélek, kinézem, hogy pontosan mit is szeretnék és hogy hol lehet megvenni. Aztán csak elmegyek a boltba, leveszem a polcról, megveszem és kész. (: Így is elkerülhetjük, hogy mindenféle hülyeséget megvegyünk, mert neten sokan sokták leírni a tapasztalataikat mondjuk sminkekröl, így egyböl meg lehet venni a legjobbat.
Egyébként nem szeretek vásárolni és értelmetlenül a városban sétálgatni.. Csak idöpazarlás. És tényleg: most valaki bemegy azért a városba, hogy 'vásárojon'és eközben csak sétál fel-le az üzletek között..? Nincs jobb dolga? :D Nem azokra célzom akik a 1-es pont szerinti dolgot csinálják, hanem azokra, akik csak úgy jönnek-mennek és mondjuk pasit keresnek. Wháá! Akkor ne mondja azt, hogy vásárolni megy!
* a fenti kép még régebben készült Hágában. Balról-jobbra: én, anya, sissy. szerintem tök jó kép. (:

KOMMENT: Te hogyan szoktál vásárolni?

No comments:

Post a Comment