11.5.10

szívek gyógyítása..

Katie módszer..
1, Csoki. Rengeteg sok csoki. A legjobb nutella nagykanállal, vagy a táblacsoki. Bizonyított, hogy a csoki boldogsághormonokat termel. (: Így akármennyire is sírhatnékod van egy idö után muszáj abbahagynod és mosolyogni.
2, Sírni zenével. Kiválasztani egyetlen számot és azt hallgatni egymás után rengetegszer. Egészen addig, míg minden szavát a fejedböl tudod és bevallod magadnak: igen, most már kicsit unalmas.. esetleg valami más.. Keress valami vidámabbat, mondjuk a kedvenc számod.. Aludj el.. (:
3, Szívtelennek lenni. Csinálj úgy, mintha mi sem történt volna. Kivül.. Nézd levegönek, de azért mindig tudd hol van és mit csinál, mosolyogj és próbáld visszatartani a könnyeid. Ez a legjobb olyankor, ha az illetö egy iskolába jár veled és mindennap látnod kell..
4, Mondd el másoknak. Mindenkinek. Fogadd el az öleléseket és akármit is mondanak ne hallgass rájuk csak mondd azt 'aha'. Legyél nyitott és csukott egyszerre. (: A barátok hatalmas segítségek ilyenkor..
5, Gondolkozz. Ezt csak az összes eddigi lépés után, hanem kezdheted elöröl.. Elöször gondolj arra, hogy vége. Gondolj az összes szép emlékre, de tényleg az összesre. A mosolya, a nevetése, a mozi, a meki, tudomisén. Mindenre. (bocsánat) Rohadt fájdalmas. De amikor kezdessz kifogyni az emlékekböl egy kicsit üresebbnek érzed majd magad. Ilyenkor könnyen meg lehet bántani és rávenni dolgokra, úgyhogy maradj inkább otthon és jöhetnek a hibái. Nem azt mondani, hogy nincsenek, mert vannak. Elövelük! Legyél mérges! Ne tegyél semmibe kárt, csak ütögesd mondjuk a kispárnád. Aztán mikor olyan nagyon üresnek érzed magad.. már jó úton vagy.. (:
6, Az emlékek. Képkommentek, msn beszélgetések, ajándékok amiket kaptál, szerelmes levelek ésatöbbi.. Egy nagy dobozba az összessel. A dobozt tutibiztosan bezárni, hogy ha akarod se tudd kinyitni. Most már teljesen megszabadultál töle, de nem ez a lényeg!
7, Egy ideig legyél a barátaiddal, most már meg lehet hallgatni amiket ök mondanak, beengedni öket az elvarázsolt világba.. és ekkor jön az utolsó lépés.
8, Egyszerüen csak.. beszélni vele. Vagy csak ránézni arra az imádnivaló mosolyára.. Jól elraktározni a fejedben.. és szépen csöndben követni az eseményeket amik vele történnek.
Én sosem tudom elfelejteni az exeim, söt még azt sem akarom elfogadni, hogy jobb nekem nélkülük. Miért jó a hercegnönek a hercege nélkül..? A féligbegyógyult szívvel lehet újra szeretni, élvezni az életet.. és titokban mindig remélni, hogy a herceg meggondolja magát.. Néha elövenni a tutibiztosan bezárt emlékdobozt.. Kisírni magunkat újra és újra.. és várni, hogy egyszer eljön az a herceg, aki örökre marad. (:

3 comments:

  1. Legjobb gyógyír egy Lady Gaga koncert ;) :D

    ReplyDelete
  2. lady gaga koncertre most nincs zsebpénzem, pedig szerettem volna menni.. :( helyette inkább tegnap jót buliztam a barátnöimmel. az is hatalmas segítég.. (:
    Lady Gaga 4ever! :D

    ReplyDelete
  3. Az is nagyon jó ám, sőt a barátok a legfontosabbak a család után :)
    Remélem már jobban érzed magad :)

    ReplyDelete