4.1.12

királylány a bálon..

A télszünet a karácsonyi bulival kezdődött. Idén úgy döntött a suli, hogy a Karácsonyi Gálára csakis estélyibe lehet jönni, hogy tényleg olyan előkelő hangulata legyen. Ezért lett az én karácsonyi ajándékom a képen látható ruha, ami pontosan az én méretemre lett csinálva. Anyával egy héttel a buli elött elmentünk ruhát keresni és így jutottunk el egy szuper helyre ahol gyönyörüszép ruhák voltak. Volt egy igazi estélyi ruha is ami tetszett nekem, olyan igaza hoooosszúú naaagy, de végül ez mellett döntöttem. A barátommal mentünk a bulira és tényleg csakis kiöltözött emberek voltak. Pár lánynál azért elgondolkoztam, hogy vajon láttak-e már igazi gálát vagy bált, mert szerintem ott nem hordanak rövidnadrágot meg csilivili pólót. A buli nagyon jó volt, találkoztam régi osztálytársaimmal.. :)
A buli után pár nagyon jó napot itthon töltöttem a barátommal, itt karácsonyoztunk elöször. Aztmondta még sosem látott ennyi kaját. :D Ezek után elmentünk hozzá is karácsonyozni. Hát.. én beteg lettem és kicsit untam is magam, mint mindig.. Ezekután visszajöttünk hozzám, én teleettem magam vitaminokkal, mert az anyukájának január 2-án volt a szülinapja és megint oda kellett mennünk. A szilveszter.. hangos volt. Elöre is bocsánat. Én rohadtul nem értem mi a fene jó az illegális tüzijátékba, mert azonkívül, hogy hatalmasat csattan és egyet villan mást nem tud. Két robbanás között aludtam el azthiszem.. Az új szomszédaink és rengeteget lövöldöztek, nagyon szép volt. :) Ha tudja valaki hogyan lehet tüzijátékot fotózni, ossza meg velem is. Az iPhone nem tudott rázoomolni, hogy éles legyen a kép, anyáék kameráján meg csak fura fények lettek. :D Úgyhogy sajnos képem nincs róla. Na, aztán elsején felkeltem és megint pakolhattam fel ruhát, hogy menjek a fagyasztóba, a barátomhoz. Nemtudom miért, de ott mindig nagyon nagyon nagyon nagyon hideg van. 2-án jöttek a nagyszülei, ahh szerintem olyan aranyosak. :) Aznap csókolóztam elöször egy nagymamával. Ezt muszáj egyszerüen megosztanom az olvasóimmal. :D Nálunk nem szokás az, hogy szájrapuszit adunk, viszont náluk igen. Csak családtagoknak jár, különleges eseményekkor, én még sosem kaptam. Aztán jött a nagymama és szájonpuszilt. Egy részem örült, hogy családtagnak tekint, de a másik részem villámgyorsan elment a fürdöbe szájat mosni. Nekem az olyan fura volt.. :D Egész délután ott voltak, és beszéltek és beszéltek, ami nekem néha nagyon hiányzik.. A nagymamák olyan sokat és érdekeset tudnak mesélni és én azt annyira szeretem hallgatni. Mivel az én mamáim messze vannak, most ök ezt bepótolták egy kicsit. :) A karácsonyi holland vacsora gourmet volt, a szülinapi vacsi pedig hosszúkenyér meg torta.
Néha annyira örülök annak, hogy itthon vagyok. Föleg, miután a barátomnál jártam. Én maradok a magyar kajáknál és a meleg háznál.. :)
Most még egy majdnem teljes.. najó fél hétig itthon vagyok és jövöhéten kezdödik megint a suli. Szerintem legközelebb arról fogok beszámolni, hogy milyen autót vezetni. :) Hamarosan kezdem a jogsim megszerzését.. :)

Remélem mindenkinek jól telt a karácsony és mindenkinek jól fog telni 2012! :)

1 comment:

  1. De szép királylány vagy! Sziszinek nagyon tetszett!!!!! És ilyen kellemes, jó olvasmányra már nagyon vágytam. Köszönöm!

    ReplyDelete