13.6.10

suurfiiing & rublikum. :D

[NE] een paar woordjes die we echt te veel gebruiken. :D
suurfiiing komt van [hier]
K3
komt van kelly, kimmie & katie. (:
'maar waarom moeten we onze huiswerk altijd in orde hebben en de leraren kijken de toetsen later na?!' komt van kelly.. :'D omdat het waar is.. aw.
eww komt van alle vieze dingen. :D (ik heb geen idee hoe je dat schrijft, maar je zegt 'iu' of zoiets.)
je draait/surft man! komt van katie, kelly & suurfiiing. :D
'katiiiie! ren! het is vrijdag!' komt van kimmie, elke vrijdag als we uit zijn. :'D (we rennen altijd naar beneden en uit de school)
..en nog veel meer. (: dit jaar was zo leuk, we hadden zoveel dingen gedaan.. ^^, maar volgende week is repetitieweek & dan is het bijna klaar en dit is een soort van.. ik zal jullie zo erg missen in de zomer. *-* ik ga naar hongarije, en kom pas terug in augustus..

[HU] jajj, ma hugom.. :D muszáj leírnom, csak mert olyan aranyos. (: lentvoltunk a konyhában, és ö meg hozott valami zenéket, hogy találta a gépén és hallgassuk meg. berakta a lejátszóba, és nem jutott eszembe mi is az.. erre aztmondja: 'a gépen aztírta valami rublikum..' igen, akkor leesett: republic. :D ezek után.. reggel anya valami ragacsosat mosott fel, és nem tudtuk mi az. aztán kiderült, hogy a hugom öntötte ki az iceteát. aztmondja anya: 'na, megvan a tettes!' aztán történt ez meg az és a fanni megszólal: 'ez a virág a tetves!' :D tök komoly fejjel, aztán persze mindenki elkezdett röhögni. (: aztán jön egy szám a lejátszóban '1526'.. találgattuk mi volt akkor erre aztmondja a fanni: 'délután. 3 óra huszonNÉGY perc' én meg: 'háhá.. de akkor esetleg..' gondolkozott közben és beleszól: 'izé! 3 óra huszonnégyöthat perc!' :D
annyira édes amikor hülyeségeket mond, és tök komolyan gondolja. (:

No comments:

Post a Comment