16.8.10

this is goodbye.

Sajnálom! A meséskönyvnek ezen fejezetének vége. Tovább lapoztam és a következö oldalon ezt találtam:
http://tikkaoo.wordpress.com/
Visszaköltözök a régi blogomra, mert az mindig is közelebb állt a szívemhez.. Ezentúl hollandul fogok blogolni, mert.. nemtudom. Nagyon jó volt itt, és köszönöm a kommenteket, emaileket, mindenféle más apró ajándékokat amiket kaptam töletek. Mint már annyiszor mondtam, szeretek írni és ez egy olyan hobby, amit szerintem sosem fogok abbahagyni. Most épp hollandul jött rám, ez van.. (: Továbbra is várom az olvasóimat azon a blogom, mert képeket szerintem oda is fogok felrakni, vagy mondjuk zenéket.. Azokhoz nem kell holland tudás. Ha valaki mégis a meséimet szerette volna annyira, megsúgom, írok egy történetet, magyarul. Esetleg az is fel fog majd kerülni valahová, szóval ne felejtsetek el teljesen! (: Hát, sosem tudtam valamit elkezdeni és befejezni, most is csak ennyira futotta. Ezek lennének záró soraim, talán egyszer még visszatérek ide.. (:
Mindenkinek szép napot, jó sulikezdést és egy hatalmas nagy ölelést!
Sziasztok..
katie.

2 comments:

  1. Most nagyon szomorú vagyok!!! Olyan mintha végleg elveszítenénk... ugye nem?!?!?!

    ReplyDelete
  2. Te biztos nem veszítessz el végleg! (:
    úgyis épp mesélnivalóm van.. tegnap csináltam szép szemeket! barnás-fehéreset. ha nyitva volt a szemem nem is látszott annyira, de nagyobbnak tünt töle a szemem, ja és ment a rucimhoz. :D hameg becsuktam, apa szerint olyan volt, mintha beütöttek volna, szerintem meg olyan mintha kicsit keveset aludtam volna. nade nem csukott szemmel kell azt nézni! :D elsö próbálkozásnak nem is lett olyan rossz.. ma gondoltam kipróbálom a kéket, úgysem megyek sehova és ezt majd nem felejtem el lefotózni. (:
    Mások talán most egy ideig tényleg kicsit elveszítenek, azt tényleg nagyon sajnálom.. :/ esetleg ha kapok egy emailt néha küldök valami email-blogot..? ilyenekre is gondoltam.. :D
    Aztán, vannak páran, akiket szeretném, ha nem olvasnák és tényleg nem is értenék amit írok. Innen a holland ötlet. (: Majd elmesélem kik, csak nem itt. Milyen gonoszság lenne.. :D

    tessék.. írtam egy egész blogbejegyzésnyi választ. O: (:

    *majd küldök valamit skypeon, szerintem félelmetes egy kicsit milyen élethü.. najó, annyira talán nem.. de hátha a sziszinek kéne egy olyan.. :D (egy élethü dinóóó) O:

    Sok sok puszi! (:

    ReplyDelete