20.10.10

holland PASIK!

Tudom, hogy nagyon ritkán írok, de egyszerre két blogot nemtudok.. :'D És nem is tudom miröl meséljek.. Szóval, kitaláltam végre egy izgi témát! Mert, sokan kérdezik..
Tehát, egy csöpp infó a holland srácokról. Én korosztályomat nézve. :D Most csakis az igazi igazi holland srácokról írok, szóval vannak olyanok, akik nem így néznek ki, nem így viselkednek de az amiatt van, mert senki sem egyforma. (: A holland fiúk magasak. 180 körül keresd öket, ami esetemben azt jelenti, hogy ki kell törnöm a nyakam. :D Álltalában szökék és kékszemüek, de akkor ne a szöke hercegre gondolj fehér lovon, hanem valaki olyanra, akinek a vérében van, hogy szöke és kékszemü, de mégsem olyan tökéletes. Fura az arcuk és nagyongyorsan elpirulnak. (: Ezért mikor hideg van, vagy valami ciki történik, vörösek lesznek és akkor ennyit a szökeherceg-fehérlovon képzelgésröl. Vannak, akik szeplösek ami nekem nem jön be, de kitudja másnak talán igen (: Ennyit a külsejükröl, merthát nem mindenki ugyanilyen..
Kedvesek. Mindig, bármikor. Ök igenis elöre engednek az ajtónál, vesznek neked virágot, bemutatkoznak a szüleidnek ésatöbbi. (: Tehát, ahogy múltkor a Vixinek mondtam: rakd a feje mellé a szövegeit is. :'D Nem csak a külseje számít, mert ha megismered, valaki olyant ismersz meg akinél nincs jobb. (:
Jóóóoké tudom, hogy régen mit gondoltam róluk, de amióta holland pasim van, eszem ágában sincs aztmondani, hogy csúnyák és gonoszak! :$ mert az nemigaz. :$

Te mit gondolsz a holland srácokról? (:

2 comments:

  1. szia nem tudom milyen régi a blogod
    de lehet csak nekem jönnek be a hollandok mert nincs túlsok komment :D
    na szóval,szerintem helyesek is kedvesek is
    bár tulsok közöm nincs hozzájuk.
    budapesten élek nyaranta balatonon látok
    párat szálingózni néha buliztam velük
    söt pár éve egyikkel egy csók is elcsattant de
    kb ennyi az infom.
    te kinnt élsz??
    Puszi

    ReplyDelete
  2. Szia, hát ez a bejegyzés már elég régi. :D
    Persze azóta már jópárszor megváltozott a véleményem.. :) Igen, Hollandiában lakom már 3 és fél éve köbö..

    ReplyDelete