25.10.12

engeland


Voor mensen die Twee keer lezen: het is nog niet afgelopen hoor. :) In het echt zijn wij nu al twee jaar samen met mijn vriend en dat hebben wij ook gevierd met een korte vakantie. We gingen met de boot naar Engeland, naar Newcastle. 
Hoe is Engeland? Als je mij vraagt, ga ik daar echt never nooit wonen. Het was zo mistig dat het voelde alsof regen stilstond om je heen. De wereld daar is zo wazig en donker, het is echt geen plek voor mij. Het leek op een droom met allemaal mooie gebouwen en gekke automobilisten.Oh ja, ik werd bijna bij elk kruispunt aangereden. Je weet gewoon niet waar de auto's vandaan komen! Ik bleef de hele tijd zeggen: auto, stop, auto, you're drunk, je rijdt aan de verkeerde kant. Ik vond dat best wel grappig. :) De mensen in Engeland zijn allemaal heel aardig, maar ik verstond ze echt niet. Ik verstond alleen de kern van hun verhaal. Dat was wel genoeg, maar alsnog. Ik vond Engeland een nieuwe ervaring, nu heb ik ook zoiets gezien. :) 
Hoe was de reis? Jullie moeten dan eerst weten dat ik doodsbang ben van water. Ik werd dus een beetje zeeziek, de wereld bleef maar rondjes draaien tijdens de hele reis. Toch was het best wel leuk, omdat er zoveel te doen was dat ik steeds werd afgeleid. Er was een entertainment room waar live muziek was, casino, een winkeltje, en zelfs een bioscoop! Ik vond het op de boot leuk, ook al voelde ik me de hele tijd alsof het maar een droom was. 
Dusssss, samengevat was het een hele leuke vakantie met veel nieuwe ervaringen. :) 

No comments:

Post a Comment