30.4.14

pentatonix @ paradiso!

Ik heb dus al een tijdje terug een kaartje gekocht, omdat ik dacht: straks ga ik lekker alleen feesten, ik ga laten zien dat voor een leuk feestje helemaal geen jongen nodig is! Ik kan ook alleen, single, fun hebben. Dat dacht ik dus toen en gisteren was de dag om dat ook te gaan bewijzen. En eerlijk, ik ben best tevreden met mezelf.
Ik kwam daar aan, ging netjes in de rij staan, glimlachte naar vreemde mensen zoals gewoonlijk, maar van binnen was zó zenuwachtig! Eenmaal binnen voelde ik me even verloren, Paradiso heeft of geen bordjes van wat en waar, of ik heb ze echt gemist... Ik dwaalde even rond in het gebouw, ik had nog bijna een uur totdat het concert van Pentatonix begon. Ik heb mijn jasje afgegeven bij de garderobe, ik moet zeggen dat ze alles wel heel netjes doen daar. Bij sommige plekken gooien ze je kleren ergens maar op... Toen durfde ik achter de geluiden aan, kwam ik in een grote zaal terecht, ja, je raadt het al: de Grote Zaal van Paradiso, haha. Ik ging eerst aan de zijkant zitten, maar al snel had ik door dat het niet zo leuk zou worden als ik de hele tijd daar zou blijven zitten. Ik ging dus bij groepje mensen staan, of ze het nou wilden of niet en ik genot van de muziek.
Eenmaal begonnen, vond ik het allemaal zo super leuk dat ik totaal was vergeten dat ik alleen daar was.. Iedereen zong mee, meerdere mensen gingen ook wat dansen en het was echt geweldig. Pentatonix is live net zo goed als op youtube en het is gewoon ongelooflijk om dat zo echt te zien.. Je zou denken dat sommige geluiden echt wel gewoon door de computer gemaakt zijn, maar nee... Ze maken het allemaal. Soms bleef me mond wel even open zelfs denk ik. Haha.
Ik zag allemaal mensen die de hele tijd maar foto's maakten en filmpjes, maar daar had ik geen zin in. Ik wilde gewoon van genieten en naja, al die mensen hebben zeker genoeg materiaal gemaakt.. En ik heb ook niet de beste camera op mijn telefoon, dus ik heb zelf geen foto's van het feest. Ik hield mijn beide handen in de lucht, zonder een telefoon erin en dat voelde ook goed. :)
Na afloop was het erg druk en ik moest ook nog op mijn vader wachten om mij te komen ophalen, dus ik stond bij de uitgang en keek naar de mensen die weggingen. Pentatonix is echt voor iedereen. Ik zag van kleine kinderen tot oude opas alles. En ook van hippie meisjes tot hardcore jongens met een wilde baard... Dat vond ik nog het leukst, toen ik daar zo stond.. Zoveel verschillende mensen, toch in een zaal, samen aan het genieten.. Ik praatte nog wat met mensen en toen kwam mijn vader al aan.
Ik heb echt een geweldige nacht gehad. :)

Filmpjes die ik tot nu toe heb zien voorbij komen op internet:
https://www.youtube.com/watch?v=Z6jBmcnIcWU
https://www.youtube.com/watch?v=253zo4Uzmfg
https://www.youtube.com/watch?v=RG4KSXn9KA0
https://www.youtube.com/watch?v=LRjhUGJcKJk


*foto heb ik van internet, dus niet zelf gemaakt. bedankt, wie het ook heeft gemaakt! haha

No comments:

Post a Comment